Η Λύση της Λιπόλυσης

Μια καινοτόμος, μη χειρουργική μέθοδος εξαλείφει διά παντός το τοπικό πάχος που δεν φεύγει ακόμα και με την πιο επίμονη δίαιτα ή γυμναστική!
Η ενέσιμη Λιπόλυση είναι μια εναλλακτική μέθοδος για την απαλλαγή από την περίσσεια λίπους (ανεπιθύμητα παχάκια που δεν εξαφανίζονται με δίαιτα ή γυμναστική.

Η δερματολόγος Ελένη Τασούλα μάς εξηγεί:
Πρόκειται για μία καινοτόμο ευρέως διαδεδομένη μη χειρουργική μέθοδο για την εξάλειψη συσσωρευμένου λίπους σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος (γοφοί, κοιλιά, γόνατα κ.λ.π.).

Η θεραπεία γίνεται απο εξειδικευμένο γιατρό με μικρές ενέσεις σχεδόν ανώδυνες, που στοχεύουν στο λίπος κάτω απο το δέρμα.
Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση δίαιτας ή γυμναστικής, αλλά βοηθά να διαλύσουμε το λίπος σε περιοχές που δύσκολα βελτιώνονται με τα παραπάνω.

Η τεχνική έχει δοκιμαστεί σε πολλές χώρες με ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Προηγείται πάντα ένα καλό ιστορικό.

Απαιτούνται 1-3 θεραπείες περίπου, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος, τον τρόπο ζωής, το βάρος και τον τύπο του δέρματος.
Η διαδικασία είναι σχετικά σύντομη, περίπου 30 λεπτά.
Οι ασθενείς που ακολουθούν υγιεινό τρόπο ζωής συνήθως δεν χρειάζονται παραπάνω θεραπείες.

Η δερματολόγος Ελένη Τασούλα συμπληρώνει:
Από τη στιγμή που η Λιπόλυση είναι αποτελεσματική στη διάλυση του επιπλέον λίπους και βοηθά στη μείωση της αποθήκευσης λίπους, τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
Επίσης, παρατηρείται βελτίωση της αιματικής ροής και της λεμφικής κυκλοφορίας και απομάκρυνση του ινώδους ιστού, με ορατή μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, που συνδέετεαι με την κυτταρίτιδα.

Skip to toolbar