Η Επαναστατική

Γνωρίζετε για τα μπότοξ, τα εμφυτέυματα, το πίλινγκ και τα λέιζερ. Καιρός να μάθετε την πιο επαναστατική μέθοδο κατά της γήρανσης: Τη Μεσοθεραπεία!
Καθιερώθnκε ως βασική θεραπεία, σε εξαιρετικά σύvτοµo διάστηµα, και έγινε ένα από τα πιο σηµα­ντικά κοµµάτια της σύγχρονης αισθητικής δερµατολογίας!

Η µεσοθεραπεία είναι µία εξαίρετη µη επεµ­βατική θεραπευτική τεxνική που πραγµατοποιείται µε την έγχυση φαρµακευτικών ουσιών ενδοδερµικά.

Η επιλογή της κατάλλnλης τεχνικής είναι σηµαvτική για να έχουµε τα καλύτερα αποτελέσµατα, όπως βέβαι και η επιλογή του ειδικού που θα την εφαρµόσει, µιας και προυποθέτει εξειδικευµένο δερµατολόγο.

Η δερµατολόγος Ελένη Τασούλα τονίζει ότι η µεσοθεραπεία είναι απoτελεσµατική όταν γίνεται σωστά, ενώ ανάµεσα στα πολλά πλεονεκτήματά της ειναι οτι το αποτέλεσµα είναι φυσικό, µπορεί να συνδυαστεί µε άλλες θεραπείες, καθώς επίσης ότι µπορεί να χρησιµοποιηθεί πρoλnπτικά και θεραπευτικά.

Στην αισθητική δερµατολογία η µεσοθεραπεία µπορεί να εφαρµοστεί για την αντιγήρανση του προσώπου, τη µείωση της κυτταρίτιδας-λιποδυστροφίας και για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Χρησιμοποιούνται βελόνες πολύ πολύ µικρές και η θεραπεία γίνεται σχεδόν ανώδυνα.
Με την µεσοθεραπεία αναπληρώνουµε τα χαµένα συστατικά και συγχρόνως διεγείρουµε για την παραγωγή νέων.

Τα αποτελέσµατα, µάλιστα, είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Skip to toolbar