Αναίμακτο λίφτινγκ με νήματα PDO

Μετά την ηλικία των 35 ετών, μετά από απότομη απώλεια βάρους, μετά από εγκυμοσύνη, σε λεπτό γονιδιακά δέρμα παρατηρείται χαλάρωση και ελάστωση του δέρματος.

Τα νήματα  PDO είναι αγγειοχειρουργικά ράμματα πλήρως απορροφήσιμα (σε 8-12 μήνες) και υδρολύονται σε CO₂ κα Η₂Ο.

Χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα δημιουργούμε ένα εσωτερικό πλέγμα νημάτων μέσα στο δέρμα έτσι ώστε να υποστηρίξουμε και να ανορθώσουμε τους ιστούς του δέρματος. Παράλληλα με τον ερεθισμό του δέρματος από την εφαρμογή της βελόνας παράγεται κολλαγόνο το οποίο παρατείνει τα αποτελέσματα της θεραπείας ως και 16 μήνες .

Στα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι ο σύντομος χρόνος θεραπείας και η άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Παρατηρείται συνεχής βελτίωση του αποτελέσματος έως και 3 μήνες και ο πόνος είναι ελάχιστος. Το αποτέλεσμα είναι ασφαλές και αναστρέψιμο

Περιοχές εφαρμογής για το πρόσωπο και το λαιμό.

Η εφαρμογή με νήματα PDO αποτελεί την ιδανική λύση για τη διατήρηση του περιγράμματος του οβάλ του προσώπου την τόνωση των ζυγωματικών και την θεραπεία των ρυτίδων.

Περιοχές εφαρμογής για το σώμα.

Αποτελεί την ιδανική θεραπεία για χαλάρωση και στήριξη στα μπράτσα, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, για ανόρθωση, στο εσωτερικό των μηρών, στο στήθος .

Skip to toolbar